Yksityisyyden suoja

1.    Henkilötietojasi
Henkilötietosi Flex-e-card kerää henkilötietoja tilauksesi käsittelyä, maksun vahvistamista ja asiakaspalvelua varten. Antamasi henkilötiedot saatetaan myös luovuttaa tilaamasi lahjakorttituotteen toimittajalle, jolloin sitä käytetään Financial Conduct Authorityn Tunne asiakkaasi -vaatimusten toteuttamiseksi. Ellet oleerikseen antanut suostumustasi, henkilötietojasi ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta sellaisille kolmansille osapuolille, joilla ei ole yhteyttä Flex-e-cardiin tai tilaamasi lahjakortin toimittajaan.
 
Sinulla on oikeus pyytää tietoja itseäsi koskevista tallennetuista henkilötiedoista lähettämällä pyyntö osoitteella Flex-e-card, 13 Telfords Yard, 6-8 The Highway, London. E1W 2BS.
 
2.    Suostumuksesi
Suostumuksesi Käyttämällä näitä verkkosivuja suostut siihen, että Flex-e-card tallentaa ja käyttää henkilötietojasi Yksityisyyden suoja -asiakirjassa kerrotulla tavalla. Jos päätämme muuttaayksityisyydensuojakäytäntöämme, ilmoitamme siitä verkkosivullamme niin, että olet aina tietoinen keräämistämme tiedoista, niiden käyttötavoista ja niiden luovuttamisesta eteenpäin. Kaikki mahdolliset muutokset koskevat vain sellaisia henkilötietoja, jotka on kerätty verkkosivujen päivittämisen jälkeen. Niitä ei sovelleta taannehtivasti.
 
Jos annat suostumuksesi rastittamalla asianmukaisen ruudun tilauslomakkeessa, saatamme ajoittain käyttää keräämiämme yhteystietoja tiedottaaksemme sinulle muutoksista verkkosivujemme toiminnassa, uusista Flex-e-card-palveluista ja erikoistarjouksista, joiden arvelemme olevan sinulle hyödyllisiä. Jos päätät luvan annettuasi, ettet haluakaan tällaisia tietoja, voit peruuttaa luvan lähettämällä sähköpostiviestin osoitteella [email protected]
 
3.    Kuinka Flex-e-card suojelee asiakkaan tietoja?
Käsittelemme tekemiäsi tilauksia suojatulla palvelimella. Suojatun palvelimen ohjelmisto salaa kaikki antamasi tiedot sertifioidulla 128-bittisellä SSL-suojauksella ennen niiden lähettämistämeille. Ison-Britannian tietojensalauslain vaatimusten mukaisesti noudatamme lisäksi tiukkoja turvajärjestelyitä antamiesi tietojen säilyttämisen ja luovuttamisen suhteen, jotta niihin ei päästä asiattomasti käsiksi. Turvakäytäntömme takia saatamme toisinaan pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin voimme luovuttaa itseäsi koskevia tietoja sinulle.                
 
4.    Käytämmekö evästeitä?
Flex-e-card käyttää evästeitä tilauksen käsittelyn aikana voidaksemme tarjota mahdollisimman hyvän asiakaskokemuksen ja -palvelun.
 
5.    Luovuttaako Flex-e-card keräämiään tietoja muille osapuolille?
Flex-e-card ei myy, luovuta tai vuokraa henkilötietojasi muille. Antamasi henkilötiedot voidaan luovuttaa tilaamasi lahjakortin toimittajalle Financial Conduct Authorityn edellyttämien Tunne asiakkaasi -vaatimusten toteuttamiseksi.
 
Flex-e-card saattaa tarjota tilastotietoja asiakkaistamme, myynnistä, tuoteliikenteestä ja niihin liityviä verkkosivutietoja asiakkaille, mutta näihin tilastotietoihin ei sisälly tunnistettavia henkilötietoja. Muut yritykset ja henkilöt suorittavat toimintoja toimeksiannostamme. Niitä voivat olla: tilausten toimittaminen, pakettien lähettäminen, postin ja s-postin lähettäminen, tietojen analysoiminen, markkinointitehtävät sekä luottokorttimaksujen käsittely. Tällaiset yritykset ja henkilöt saavat haltuunsa tehtävien suorittamiseen tarvittavia tietoja, mutta he eivät käytä niitä muihin tarkoituksiin. Kaikki tietoja käsitellään Ison-Britannian tietosuojalainsäädännön mukaisesti, eikä mitään tietoja siirretä ETA:n (Euroopan talousalue) ulkopuolelle ilman etukäteen saatua suostumustasi.
 
6.    Vuonna kesäinen
Yhteenveto Toimimme kaikessa suojellaksemme yksityisyyttäsi. Käytämme verkkosivulla keräämiämme tietoa niin, että Flex-e-card.com-sivustolta tilaaminen olisi mahdolliista ja että voisimme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää asiakaspalvelua.  
 
7.    Yhteenveto Toimimme kaikessa suojellaksemme yksityisyyttäsi
Käytämme verkkosivulla keräämiämme tietoa niin, että Flex-e-card.com-sivustolta tilaaminen olisi mahdolliista ja että voisimme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää asiakaspalvelua. .

Loading
Jos tällä sivulla ei näy teksiä, ilmoitustamme oikeudenmukaisesta käsittelystä voi tiedustella osoitteesta [email protected].